Κέντρο λήψεων
Δοκιμάστε και αξιολογήστε τα προγράμματά μας. Κατεβάστε τα τώρα.
Εγχειρίδια χρήσης
Διαβάστε online ή κατεβάστε τα εγχειρίδια χρήσης των προγραμμάτων μας.
Βάση ερωταπαντήσεων
Έχετε κι άλλες ερωτήσεις; Βρείτε απαντήσεις σε δευτερόλεπτα.

Προϊόντα


Με την τεχνολογία να εξελίσσεται ραγδαία και τον ανταγωνισμό να μεγαλώνει συνεχώς, οι πελάτες έχουν πλέον ολοένα και περισσότερες απαιτήσεις από κάθε σύγχρονη επιχείρηση. Ειδικά στην δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης, επιβιώνουν μόνο όσοι παραμένουν ανταγωνιστικοί και προσφέρουν επιπλέον υπηρεσίες.

Παράλληλα, τα ασύρματα δίκτυα βρίσκονται πλέον παντού και οι τιμές των laptops και των smartphones πέφτουν καθημερινά, δημιουργώντας νέες τάσεις και ανάγκες για άμεση και εύκολη πρόσβαση στο internet. Ήδη το ασύρματο internet βρίσκεται παντού. Γιατί να λείπει από την επιχείρησή σας;

Είτε έχετε internet cafe, είτε ξενοδοχείο, camping, καφετέρια, bar, εστιατόριο ή άλλη συναφή επιχείρηση, το AirSpot είναι φτιαγμένο για εσάς.

Τώρα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την μοναδική ευκαιρία να επεκτείνετε τις υπηρεσίες σας, παρέχοντας εύκολα ασύρματη σύνδεση σε όσους χρησιμοποιούν το δικό τους laptop ή smartphone. Με αυτόν τον τρόπο διευρύνετε το πελατολόγιό σας σε μία κατηγορία πελατών που μέχρι σήμερα δεν μπορούσατε να έχετε, αυξάνοντας σημαντικά τα κέρδη της επιχείρησής σας εύκολα και γρήγορα!

  • Χωρίς εξειδικευμένο εξοπλισμό
  • Χωρίς αλλαγή στην υπάρχουσα τεχνική σας υποδομή
  • Χωρίς εγκαταστάσεις στα laptops των πελατών
  • Χωρίς περιορισμό στο εύρος της ασύρματης κάλυψης
  • Χωρίς άγχος για την δικτυακή σας ασφάλεια
  • Χωρίς συνδρομές

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα οποιοδήποτε κοινό ασύρματο router της αγοράς (Wi-Fi access point) και μία δεύτερη κάρτα δικτύου στον υπολογιστή που έχετε ήδη εγκατεστημένο το Cafepro. Να σημειωθεί πως το συνολικό κόστος αυτού του εξοπλισμού δεν ξεπερνάει τα 50€. Αυτό ήταν. Το AirSpot έχει αρχίσει ήδη να δουλεύει για σας!

Πλέον οποιοσδήποτε πελάτης μέσα στο κατάστημά σας ή ακόμη και έξω από αυτό, θα λαμβάνει το σήμα του ασύρματου δικτύου σας με την ασύρματη συσκευή του. Για να συνδεθεί όμως στο internet θα πρέπει πρώτα να εισάγει υποχρεωτικά έναν μοναδικό κωδικό, τον οποίο μπορείτε είτε να δημιουργήσετε εσείς εκείνη τη στιγμή, είτε να τον έχετε εκδώσει από πριν με τη μορφή προπληρωμένης κάρτας (εισιτήριο/ticket) μέσα από το Cafepro. Τόσο απλά!

Συντονιστείτε με τις εξελίξεις της αγοράς και μπείτε κι εσείς στον κόσμο του ασύρματου internet σήμερα. Αφήστε το AirSpot να αυξήσει τα κέρδη στην επιχείρησή σας με τον πιο απλό και αποδοτικό τρόπο.